TOEN & WELDRA

Jaren geleden ontsproot het idee voor een kunstenaars magazine in Noordoost Groningen. Toendra werd opgericht door Mirjam Heemskerk, Gerrit Klaassen en Henk Ganzeboom. Al snel kwam het idee om landelijk te gaan. Inmiddels zijn de makers uitgewaaierd over Europa, en is Toendra toegankelijk voor iedereen die de Nederlandse taal beheerst. Er zijn twee afleveringen uitgebracht op ouderwets papier, maar nu.....via het web. Wij plaatsen creatieve, kunstzinnige, literaire en muzikale projecten van over de hele wereld, zolang het maar in het Nederlands is.

Toneelvoorstelling; Verreweg het dichts bij

Stel je voor dat je de gevels van de huizen af kon pellen, door de muren heen zou kunnen kijken en de gedachten van de bewoners zou kunnen horen, wat zouden we dan zien? Wat gebeurt er achter al die ramen van de flat?

In deze voorstelling maken we kennis met een paar van die bewoners: drie vrouwen, drie kinderen, o ja en Henk, maar die doet steeds niet open....

De regie is in handen van Christine van Immerzeel-Vos, die de voorstelling ontwikkelde in het kader van Atelier Crabbehof/ Werkplaats Wielwijk (Kweekvijver) en als afstudeerproductie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Christine woont zelf sinds vier jaar in Crabbehof.

Crabbehof Theater, Wibautstraat 66

Reserveren via emailadres: info@baf-art.nl of via Wijkwinkel Crabbehof, Van Oldebarneveltplein 84-86, telefoon: 078 617 00 16. (Reserveren is verplicht)

Regie: Christine van Immerzeel-Vos. Spel: Suzie Roijmans, Linde Baaijens, Kaylie de Pundert en Hi-Ja Yang(stem). Dank aan: Eddy Vogel, Pieta Bot, Cees Bavius, Lina Kalkawi, Gert van Immerzeel, Cees Vos, Ricky Versluis en Zwany Vos.