TOEN & WELDRA

Jaren geleden ontsproot het idee voor een kunstenaars magazine in Noordoost Groningen. Toendra werd opgericht door Mirjam Heemskerk, Gerrit Klaassen en Henk Ganzeboom. Al snel kwam het idee om landelijk te gaan. Inmiddels zijn de makers uitgewaaierd over Europa, en is Toendra toegankelijk voor iedereen die de Nederlandse taal beheerst. Er zijn twee afleveringen uitgebracht op ouderwets papier, maar nu.....via het web. Wij plaatsen creatieve, kunstzinnige, literaire en muzikale projecten van over de hele wereld, zolang het maar in het Nederlands is.

EXPOSITIE FOTOGROEP NADIR TIJDENS KUNSTEN IN DE MONUMENTEN

Dit jaar bestaat Bergen op Zoom 800 jaar en vallen er veel prachtige activiteiten samen. Dit is ook het geval tijdens het Kunsten in de Monumenten weekend.

Fotogroep Nadir stelt een aantal van de evenementen centraal in haar expositie. Vier werkgroepen zijn aan de slag gegaan met de thema’s Groen van Toen, Vestingsteden, 800 jaar stad en Ambachten van Toen en Nu. Op geheel eigen wijze hebben de Nadir fotografen de thema’s in beeld gebracht, uitgelicht en op bijzondere wijze gepresenteerd. Benieuwd geworden?Kom dan zeker kijken!

Je kunt onze expositie op 8 en 9 september bezoeken in Theater De Maagd, Grote Markt 32 te Bergen op Zoom. Openingstijden beide dagen van 13.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis. Voor meer informatie: Fotogroep Nadir