TOEN & WELDRA

Jaren geleden ontsproot het idee voor een kunstenaars magazine in Noordoost Groningen. Toendra werd opgericht door Mirjam Heemskerk, Gerrit Klaassen en Henk Ganzeboom. Al snel kwam het idee om landelijk te gaan. Inmiddels zijn de makers uitgewaaierd over Europa, en is Toendra toegankelijk voor iedereen die de Nederlandse taal beheerst. Er zijn twee afleveringen uitgebracht op ouderwets papier, maar nu.....via het web. Wij plaatsen creatieve, kunstzinnige, literaire en muzikale projecten van over de hele wereld, zolang het maar in het Nederlands is.

Lien van der Star in Klif 12

Een gezellig zondags uurtje in Theaterrestaurant Klif12 op zondag 27 november van 11:00 - 12:00

Het programma hangt mede af van de bezoekers, schroom dus niet en komt allen! Een kleine tip van de sluier voor deze keer; Lien van der Star, zang en een piano. Entree is GRATIS en de bar is open!

Klif12, Den Hoorn Texel

In Den Hoorn, het meest zuidelijke dorp van Texel, staat het enige theater van het eiland: Theater Restaurant Klif 12. Waar voorheen een oude bollenschuur stond, verrees in 1988 een nieuw theater restaurant, maar geheel in oude stijl met de karakteristieke kleine raampjes, gele stenen en Oudhollandse dakpannen. Klif 12 staat al meer dan 20 jaar bekend om haar unieke Diner Cabaret. Tussen de gangen van het diner door kunt u genieten van een wervelende theatershow. Lekker eten in een goede sfeer en lekker lachen op de koop toe. Diner Cabaret is een bijzonder avondje uit! Naast het Diner Cabaret zijn er het gehele jaar door cabaret- en muziekvoorstellingen en in de maanden juli en augustus is het wereldberoemde Kindertheater-Feest-Restaurant van Klojo en Tante Ko weer geopend.